The Boys

Amusant en verfrissend

Hughie Campbell is redelijk tevreden met zijn saaie leventje, zijn vriendin Robin is wat ambitieuzer. Toch zijn ze gelukkig samen. Tot er een gruwelijk ongeluk gebeurt; superheld A-Train loopt met zijn fenomenale snelheid dwars door Robin heen. Hughie is ontroostbaar. Dan ontmoet hij Billy Butcher. Vanaf dan staat zijn leven op zijn kop.

Want Billy Butcher wil maar een ding; wraak nemen op de superhelden die voor steeds meer onschuldige slachtoffers zorgen. Dat is niet zo eenvoudig. Want de superhelden, aangevoerd door Homelander, hebben een immens imperium achter zich staan dat de heldenstatus van het team nobele strijders voortdurend via de media in het bewustzijn van de samenleving indoctrineert. Ondanks de superkrachten van types als Homelander, the Deep en Translucent gaan Billy en Hughie de strijd aan.

Verslaafd

Het eerste seizoen van de serie, gebaseerd op een comic van Garth Ennis en Darick Robertson, werd vorig jaar op Amazon Prime uitgezonden. Door het grote succes bij zowel critici als het grote publiek is er inmiddels al een tweede seizoen. Een derde seizoen gaat er ook komen, evenals verschillende spin offs.

Wat The Boys zo uniek maakt is dat de superhelden ontzettend arrogant, egoïstisch, en soms zelfs verslaafd zijn. We hebben dat eerder gezien in de film Hancock, maar hier gaat het een stapje verder. Voor de bühne presenteren de helden zich als galante redders van de mensheid, maar achter de schermen gaat het er meedogenloos aan doe.

The Boys

Special Forces

Dat ondervind de naïeve Annie January. Zij komt van het Amerikaanse platteland en heeft speciale gaven. Aangemoedigd door haar dominante en zwaar religieuze moeder solliciteert ze bij het superteam van Homelander. Ze wordt aangenomen en als Starlight bij het grote publiek geïntroduceerd. Een van de meest aansprekende vigilantes is Billy Butcher. De bebaarde leider van de vigilantes was ooit lid van de Britse Special Forces. Hij haat Homelander, omdat hij hem er van verdenkt zijn vrouw te hebben vermoord. Butchers vrienden Frenchie en Mother’s Milk gaan ook voluit in de strijd tegen de superhelden. The Boys is erg amusant en verfrissend. Totaal aanbevolen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht