Spelen als een engel met de ArpaBong

Spelen als een engel met de ArpaBong
Je moet er maar op komen; een harp die je ook als bong kunt gebruiken. De kunstenaar VeryNice’N’Sleazy bedacht samen met de Georgia Studio uit New York dit geniale ontwerp: de ArpaBong. Het recreatieve designstuk werd speciaal voor de internationale 4/20 dag ontworpen en is te bewonderen in de Slam Jam winkel in Milaan.

De ArpaBong is een ‘symbiotisch multifunctioneel object’ dat een harp en een bong combineert en de harmonie tussen marihuana en melodieën viert. Verder zeggen de makers er over: ‘Het is een speeltje voor de geest, een instrument voor geluidsoverdracht met speciale akoestische en materiaaleigenschappen. Door zijn hybride karakter kan het optreden als een intermediair tussen de wereld van alternatieve botanische en muzikale experimenten. Met zijn symboliekvrije benadering identificeert de ArpaBong cultivatie- en consumptiepraktijken als een vorm van uitbreiding-liberalisering van menselijke en creatieve behoeften. Het is bedoeld als een recreatief designstuk, maar is ook bedoeld om een ​​gesprek op gang te brengen over de voordelen van cannabisgebruik. Het is het ultieme instrument: met de ArpaBong kun je spelen als een engel en dichter naar God vliegen. De Arpabong video (op YouTube te bekijken) toont het object zelf ondergedompeld in zijn onderwerpen. De rotsen, de organische elementen, het muziekinstrument, de materiële frequenties, het ritme, het heeft tot doel de mentale toestanden na te bootsen die je bereikt als je de ArpaBong bespeelt.’ We zouden het zelf niet beter kunnen zeggen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht