Ghost of Tishuma

Ghost of Tishuma

Samoerai versus Mongoolse rijk

Aan het einde van de 13e eeuw heeft het Mongoolse rijk hele naties verwoest tijdens hun campagne om het Oosten te veroveren. Tsushima Island is het enige dat tussen het vasteland van Japan en een enorme Mongoolse invasievloot staat onder leiding van de meedogenloze en sluwe generaal Khotun Khan. 
Ghost of Tishuma

Terwijl het eiland in brand staat na de eerste Mongoolse aanval, is  samoeraikrijger Jin Sakai een van de laatst overgebleven leden van zijn clan. Hij is vastbesloten om zijn volk te beschermen. Daarvoor moet hij de tradities die hem als krijger hebben gevormd opzij zetten om een nieuw pad te vinden, het pad van de Geest, om een onconventionele oorlog te voeren voor de vrijheid van Tsushima.

Ghost of Tishuma

Oorlogsvoering

Jin is opgevoed en getraind in de manieren van de samoerai. In zijn zoektocht om de oorlog te winnen, moet Jin begeleiding en steun zoeken bij oude vrienden en nieuwe onwaarschijnlijke bondgenoten. Hij moet breken met tradities en een nieuw soort krijger worden. Want de Mongoolse vijand is onvoorspelbaar en formidabel in oorlogvoering en bewapening. Krijg de overhand door Jin’s vaardigheden aan te passen en nieuwe tactieken te leren om het eiland te verdedigen en de mensen van Tsushima te beschermen. Daag tegenstanders van dichtbij uit met je katana voor een unieke meeslepende samurai-gevechtservaring. Beheers de boog om verre bedreigingen met dodelijke precisie te elimineren. Ontwikkel stealth- en misleidingstactieken om vijanden te desoriënteren en in een hinderlaag te lokken met verrassingsaanvallen. Een adaptief landschap en een organische benadering van gevechten maken Tsushima de perfecte speeltuin voor het combineren en matchen van vaardigheden, wapens en tactieken om de perfecte gevechtsmix voor je speelstijl te vinden. Terwijl Jin’s verhaal zich ontvouwt, worden veelzijdigheid en creativiteit je grootste wapens.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht