Arpabong; in HighLife Magazine 6 van 2020

Arpabong; in HighLife Magazine 6 van 2020

In het komende nummer van Highlife schrijft de redactie over een wel heel speciale bong. De Arpabong is namelijk geen normale bong, maar een die voorzien is van een heuse harp! Zo kun je tijdens het genieten van het lekkers uit de bong direct geïnspireerde muziek voortbrengen!

Hou hem dus in de gaten en lees meer over de Arpabong in Highlife Magazine 6 van 2020!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht