High Weirdness

HIGH weirdness

Tattoo op een geheim plekje

De Belgische tattoo-artiest Indy Voet is inmiddels wereldwijd bekend vanwege zijn tattoo’s op opvallende plekken Een daarvan is in het gehemelte van je mond. Voet gebruikt voor deze mini-kunstwerkjes geen normaal tattoo-apparaat. Daar is immers bijna geen ruimte voor. Het gaat op de ouderwetse manier met een naald en een beetje inkt. Of het extra pijn doet? Volgens Voet niet. In een interview met een tattoo-blad zegt hij dat 90% van zijn klanten meldt dat het geen tot vrij weinig pijn doet. Dat is ook een andere reden om niet met een gebruikelijk tattoo-apparaat op deze bijzondere plek te werken. Wil je je tandarts bij een komend bezoek verrassen? Dan is dit natuurlijk een prima manier.

Mondtattoo
vampierkillerset

Antieke vampier-killer set gaat weg voor 3000 euro

Voor mensen die bang zijn voor vampieren, had een Brits veilinghuis in Derbyshire onlangs een opmerkelijke vampierkiller set te koop. In een prachtige antieke houten kist zaten alle wapens om een vampier het leven lastig te maken. Er was een bijbel uit 1842, een aantal crucifixen en een heus antiek pistool. De kist was ingelegd met zijde en een afbeelding van de wederopstanding van Christus. Daarnaast was een beeltenis van een weerwolf, suggererend dat een aanval van een weerwolf ook weerstaan zou kunnen worden. Een mes van zilver dat ook in de kist zit zou daar natuurlijk zeker bij helpen. Voor alle zekerheid bevond zich verder nog een capsule met haaientanden in deze merkwaardige verzameling. De vampier killer kist werd uiteindelijk verkocht voor 3000 euro. 

Kleurrijke kapsels

Als je in de spiegel kijkt en denkt, het wordt tijd om weer eens naar de kapper te gaan, dan raden we je een bezoek aan Snezhana Vinnichenko aan. Want zij maakt korte metten met saaie kapsels. Kleurrijk is een understatement voor wat deze haartovenares uit Sint Petersburg doet. Ze is gefascineerd door regenbogen en dat komt wonderlijk mooi tot uiting in haar prachtige creaties. Wil jij het middelpunt op een feestje zijn? Dan is een afspraak bij dit Russische fenomeen van harte aan te raden.

Kleurrijke kapsels
Kleurrijke kapsels
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Reageer op dit bericht

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.