Kortingen met PGMCG patiëntenpas

MEDICINAAL Cannabis Nieuws
Kortingen met PGMCG patiëntenpas

Wij adviseren coffeeshops bio-organisch gekweekte cannabis in te kopen en het indien mogelijk te laten testen. Veel patiënten hebben niet genoeg baat bij de soorten die beschikbaar zijn in de apotheek en/of hebben geen mogelijkheid om zelf te kweken. Deze kunnen in Nederland kiezen voor de variatie die beschikbaar is in de coffeeshop. Graag willen we dat er zoveel mogelijk coffeeshops aansluiten, om zoveel mogelijk patiënten tegemoet te komen. Er zijn inmiddels shops aangesloten uit Tilburg, Breda, Den Bosch, Schiedam en Rotterdam.

Wil jij ook korting als patiënt bij jouw coffeeshop, laat ze contact opnemen met PGMCG – Medical Cannabis Supplies. We komen graag een keer langs en zullen onze flyers in de shop neerleggen.

www.pgmcg

www.medicalcannabissupplies.nl

Kortingen met PGMCG patiëntenpas

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht