APOLLYON: Open Mind!

APOLLYON: Open Mind!

Excusieve 10 % korting voor Highlife lezers met code: Highlife 2020

Apollyon schreef geschiedenis door als eerste winkel in Nederland CBD olie te verkopen. Door omstandigheden was de zaak een tijdje gesloten en was er alleen online verkoop. 
Maar sinds enkele maanden is Apollyon weer open.

De Rotterdamse zaak Apollyon is al 17 jaar een begrip. Als Headshop, Smartshop, Seedshop en als Healthshop waren ze wegbereiders in de sector, door nieuwe producten op de markt te brengen die anderen pas veel later verkochten. Klanten komen niet alleen uit de Maasstad, maar vanuit heel Nederland. Dat heeft een reden. Natuurlijk heeft Apollyon een interessant aanbod aan bongs, waterpijpen, vloei en andere rookattributen en een keur aan smartproducten. Maar het belangrijkste van deze winkel is het aanbod aan producten die de autonomie van de consument op het gebied van medicinaal en recreatief gebruik van cannabis vergroten. Daarom is het erg prettig dat de winkel weer open is. want voor veel mensen is het toch prettiger om uitleg van producten te krijgen door iemand van vlees en bloed.

APOLLYON: Open Mind!

Medicinaal gebruik

Een gesprek met een medicinale gebruiker van cannabis is erg belangrijk voor Wim van Oostende, de eigenaar van Apollyon. Voor hem is het belangrijk dat iedere cannabisgebruiker het heft in eigen handen kan nemen. Patiënten zijn zelf prima in staat om te ontdekken bij welke cannabis variëteit zij baat hebben, maar het is daarbij voor veel mensen prettig om wat begeleiding te krijgen. Dat geldt evengoed voor het maken van olie. Want naast een breed aanbod aan CBD-olie van de merken Endoca, Medihemp en Cibiday verkoopt Apollyon ook extractors en andere tools waarmee klanten zelf BHO hasj olie en andere concentraten kunnen maken. Vanzelfsprekend verkoopt Apollyon ook zaden van medicinale cannabisplanten, met een hoog CBD gehalte en een lage THC. Apollyon heeft dus echt een ondersteunende functie en de zaak faciliteert de klant in de breedte en de diepte. Met informatie over de bereiding en het gebruik van olie, de verkoop van tools die je daarbij gebruikt, én de verkoop van zaden.

APOLLYON: Open Mind!

Recreatieve ondersteuning

Cannabis is natuurlijk ook recreatief prima te gebruiken. Naast een uitgebreid aanbod aan wietzaden, ondersteunt Apollyon zijn klanten op recreatief gebied ook met een vrij ruime keuze aan tools om zelf Ice-o-Lator of Pollinator hasj te maken. Ook op tripgebied is Apollyon actief. Naast magische truffels heeft de zaak kweeksets voor Mexicaanse en Columbiaanse paddos, en San Pedro en Peyote cactussen worden in pot geleverd.

Healthproducten

Cannabis is meer dan alleen een medicijn of een genotmiddel, het is ook een healthproduct. De olie van hennepzaden is erg gezond, veel lichaamsverzorgende producten voor mens en dier zijn gebaseerd op hennepzaadolie. Apollyon heeft een ruim aanbod aan healthproducten op basis van hennep.

APOLLYON: Open Mind!

Website

Naast winkelverkoop biedt Apollyon de mogelijkheid tot internetverkoop. De zeer informatieve website
https://www.apollyon.nl is bijzonder inspirerend en geeft consumenten een hoop praktische informatie over uiteenlopende onderwerpen zoals het gebruik van cannabis als medicijn, of het bereiden van olie. Daar waar de site geen uitkomst biedt, kan het personeel van de zaak in Rotterdam de klant terplekke van informatie voorzien. Tot eind oktober geldt er voor Highlife-lezers een korting van 10% op alle producten. Gebruik daarvoor de code Highlife 2020 bij je aankoop.

APOLLYON: Open Mind!
Headshop - Smartshop - Seedshop - Healthshop Apollyon

Dordtsestraatweg 434a (vlakbij winkelcentum Zuidplein en Ikazia Ziekenhuis)
3075 BK Rotterdam

tel: 010 - 4866605

info@apollyon.nl
https://www.apollyon.nl

Openingstijden
maandag tot en met zaterdag 11.00 - 19.00 uur
Door: Michiel Panhuysen

Door: Michiel Panhuysen

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht