Mascotte komt met nieuw geluid: ‘Wij gaan onze expertise inzetten voor de bewuste cannabisgebruiker’

Mascottte: Experts Never Compromise

Wereldwijd neemt de maatschappelijke acceptatie van cannabis toe. En dus is het tijd voor een nieuw geluid in de cannabismarkt. Een serieus geluid van kwaliteit en professionaliteit, gericht op de bewuste gebruiker. Met een compleet nieuwe campagne laat Mascotte dat vanaf september horen: Experts Never Compromise. Een teaser.

Reusachtige joints voor de allergrootste stoners, eindeloze vreet- en lachkicks, cannabisgebruik als gimmick: als het aan Mascotte ligt, is die stereotypering voorgoed voorbij. De nummer 1 in vloeitjes, filters en accessoires gooit het over een andere boeg. Want met de groeiende acceptatie van cannabis stapt de bewuste, serieuze én succesvolle gebruiker steeds meer naar voren. En die wil gehoord en bediend worden. “Je hebt je eigen restaurant, je bent chefkok, je bent succesvol in je leven en daar hoort voor jou bij dat je af en toe cannabis gebruikt. “Bewust en kwalitatief genieten”, schetst Bruce Selcraig Accountmanager van Mascotte. “Deze bewuste consumenten zijn juist steeds zichtbaarder, nu de maatschappelijke acceptatie van cannabis wereldwijd toeneemt”, vult Karel van Wesemael, Marketing Manager van Mascotte aan. “Dat zijn geen stoners die de hele dag op de bank hangen, maar mensen die een actief leven leiden en ook soms cannabis roken, als beloning na een week hard werken of als ze naar een festival willen en dat nog intenser willen beleven. Dat is kwaliteit van leven.”

Dé expert in kingsize

Mascotte ziet het als haar nieuwe missie om juist deze doelgroep te bedienen op een manier die bij haar past. “Deze cannabisgebruiker verwacht steeds meer een professionele, kwalitatief hoogwaardige ervaring – en terecht. In coffeeshops, maar ook thuis bij het rollen. De retail, het product, de productkennis: de verwachtingen nemen voor al die gebieden toe. Je wilt als consument serieus genomen worden. Jij wil topkwaliteit en professionaliteit. En die gaan wij jou bieden.” Mascotte staat op als dé expert in King Size Vloei. “Wij zijn er voor de mensen die zorgvuldig kiezen welke cannabis ze gebruiken. Dat zijn ook de consumenten die aandacht besteden aan het ritueel van het rollen, die voor elke stap in dat proces het beste willen. Zij kiezen daarom heel bewust voor de beste vloeitjes en filters. Wij zijn er klaar voor om de expertroller optimaal te bedienen.”

Stevig geworteld in Nederland – De cannabisbakermat

Werp een blik op de rijke historie van Mascotte en je weet waarom juist dit merk de expertrol op zich neemt. Het oer-Hollandse bedrijf achter Mascotte bestaat al ruim 160 jaar, het merk zelf meer dan 90 jaar. Van Wesemael: “Zo lang al zijn wij bezig om vloeitjes beter te laten rollen, beter te laten plakken en beter te laten branden. ‘3x beter’ is waar iedereen ons van kent. Die expertise gaan wij nu verder uitbouwen voor de bewuste cannabisgenieter.” Dat doet Mascotte niet van de ene op de andere dag; ze had al een aanloop genomen. Zie de Mascotte Festival Edition, een combi-pack van vloeitjes, tipjes en een speciaal design (met magneetsluiting!). Zie de Mascotte Active Filters, die makkelijk mee te draaien zijn en voor een pure ervaring zorgen. En zie de exclusieve vloeitjes die Mascotte in samenwerking met artiesten Hef, Wally A$M en Josylvio van het platenlabel Top Notch ontwikkeld heeft.

Lancering Experts Never Compromise

Nu pakt Mascotte door – en hoe. De lancering van de campagne Experts Never Compromise in september vormt het startschot. Onder die vlag kan de bewuste cannabisgebruiker veel verwachten: een doorontwikkeld en breder assortiment King Size-producten, meer natuurlijke en organische producten, nieuwe productdesigns, een nieuwe website en nog meer samenwerkingen met partijen als Boerejongens, Top Notch en WOO HAH! “Er is gigaveel om naar uit te kijken, Mascotte komt eraan!”

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht