Highlife Cup 2020 – Vandaag Livestream Van De Uitslagen

Highlife Cup 2020 – Livestream van de uitslagen

Tijdens deze ongeveer 40 minuten durende livestream zullen de winnaars in de verschillende categorieën bekend worden gemaakt. Daarbij zullen Giel Beelen en Cobus Bosscha ook live contact zoeken met enkele winnaars.

Met dank aan alle deelnemers voor hun expertise en schijnbaar onuitputtelijke energie om een veilige, gevarieerde, aangename en professionele cannabis industrie mogelijk te maken. Jullie zijn geweldig, dank dank dank!

https://www.youtube.com/watch?v=1K4LFmtcb-M

Kijk & praat live mee met Team Highlife.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht