Cannabisbeurs GROWLANDS uitgesteld naar 2021

Cannabisbeurs

“Op dit moment is er nog zoveel onduidelijk over de komende maanden”

Het kwam niet als een verrassing, maar jammer is het natuurlijk wel: cannabisbeurs GROWLANDS is vanwege de corona maatregelen uitgesteld tot volgend jaar.

Het tweedaagse evenement in de Utrechtse Jaarbeurs stond gepland voor 28 en 29 augustus. Premier Rutte maakte op 21 april bekend dat alle evenementen tot 1 september afgelast moeten worden. “We stonden toen voor de beslissing om een nieuw weekend te kiezen”, vertelt Rens Hoppenbrouwers, een van de initiatiefnemers van GROWLANDS. “We waren er al snel uit dat verplaatsen naar 2021 de beste optie is. De vraag is nu nog of we een heel jaar uitstellen, naar het laatste weekend van augustus 2021, of kiezen voor april. Die knoop moeten we nog doorhakken.”

Positieve reacties

De positieve reacties uit de branche en van de doelgroep geven in elk geval goede moed, zegt Hoppenbrouwers. “Iedereen is enthousiast dat er voor het eerst sinds 2007 weer een cannabisbeurs in Nederland komt. En er is veel begrip voor ons besluit om naar volgend jaar te verhuizen. Op dit moment is er nog zoveel onzeker over de komende maanden.” Al gekochte tickets voor GROWLANDS blijven geldig en de kaartverkoop en stand verhuur lopen gewoon door. De nieuwe data waren bij het publiceren van dit bericht nog niet bekend; check de website www.growlands.nl en social media.

GROWLANDS is een breed opgezette cannabis– en hennepbeurs. Naast stands van bedrijven en organisaties uit heel Europa is er een podiumprogramma met nationale en internationale sprekers en stand up comedians, een Game Area en een Wellness Area én een comfortabele Smokers Lounge in de buitenruimte. Highlife is mediapartner van GROWLANDS en is vanzelfsprekend op de beursvloer aanwezig. Tickets voor GROWLANDS kosten in de voorverkoop €7,50 voor één dag of €10 voor beide dagen en zijn verkrijgbaar via

de Website: www.growlands.nl

Facebook: /growlands2020

Instagram: @growlandsnl

Twitter: @growlandsfair

Cannabisbeurs Growlands uitgesteld naar 2021
Door: Rob Tuinstra

Door: Rob Tuinstra

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht