Professional Fertilizer Solutions ofwel Profs

profs_cover
Profs is speciaal ontworpen voor de Europese hydrocultuursector. Het is ontworpen met gebruiksgemak, substantiekwaliteit en -zuiverheid in het achterhoofd. Tijdens het ontwerpproces hebben de ingenieurs meststoffen geformuleerd die zowel de kwaliteit en het gewicht van het eindproduct zullen verbeteren. Het is van het allergrootste belang dat het gebruik van Profs Nutriënten opbrengsten zal stimuleren. Daarom worden gebruikers geadviseerd om het begeleide handboek (doseringsschema) nauw te volgen. Dit is te downloaden via www.Profs.works.

Profs Mineral

De minerale voedingsstoffen die worden gedistribueerd onder de Profs-vlag vormen een compleet dieet met mineralen, essentiële aminozuren en vitaminen voor de plant. De hoofdnutriëntenlijn bestaat uit de negen meststoffen. De basisproducten (Terra A & B, Hydro A & B) worden gebruikt om het belangrijkste deel van het dieet aan de planten te voeden. Ze kunnen worden gezien als de bulkvoeding van de planten.

profs

Profs Toevoegingen

De toevoegingen bestaan uit twee soorten toevoegingen, namelijk:

De voedingsverbeteraars (Rhizo Root Stimulator, Bloom Accelerator en Final Boost) zijn producten die het evenwicht van het dieet naar een specifieke kant van het spectrum zal doen kantelen. Zij worden gebruikt om processen in specifieke fasen in de levenscyclus te bevorderen.

De supplementen (Si Stabilizer, Prozyme, pH- en pH+) worden gebruikt om bepaalde aspecten van de biologische en chemische processen die plaatsvinden in de plant en het ecosysteem te verbeteren.

profs

Profs All in One

De All in One producten worden gebruikt wanneer gebruiksgemak het belangrijkste aspect van een operatie is. Slechts twee producten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de plant de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft. Het All in One concept kan gebruikt worden in een normale bloeicyclus, maar is ook effectief op moederplanten of stekken. Zorg ervoor dat u het advies goed volgt, en u zult versteld staan van wat deze twee producten kunnen doen voor u en uw planten.

profs

Profs Substraten

De Profs Substraten zijn de Profs Cocos en de Profs Lightmix. Deze substraten zijn extreem zuiver en een stevig fundament voor uw plant. In combinatie met de Profs plantvoedingen bent u verzekerd van een succes. 

Wordt ook een Prof en test het zelf!

Profs Traditional Dutch Recipe

www.Profs.works

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht