High_Weirdness_COVER
Bericht laatst bijgewerkt op

Hoe je duiven te vriend houdt

Kyoto Ohata houdt van vogels. En speciaal van duiven. Dus verzon ze een list om haar gevederde vrienden tijdens haar wandelingen door het Uneno Park in Tokyo gerust te stellen. Want dat al die duiven verschrikt opvlogen als Kyoto langs kwam, dat vond ze niet fijn. Vandaar dat een paar zwarte pumps een wel heel opvallende make over kreeg. Ze zien er nu namelijk uit als echte duiven. Nou ja, bijna echt dan. Want ze koeren niet. En poepen (gelukkig) ook niet. Wel stellen ze de echte vliegende stadsratten, zoals duiven wel eens geringschattend worden genoemd, gerust. Dus nu kan Kyoto Ohata elke dag door het park wandelen, zonder dat de duiven in de stress vliegen. Dat is nog eens echte dierenliefde.

High_Weirdness_DUIVEN High_Weirdness_DUIVEN


Mishandelde tattookat loopt weg

Rustam Shafief (35) is een Russische blogger en sportfanaat. Zoals iedereen die zijn geld verdient met bloggen moet hij natuurlijk regelmatig met opzienbarend nieuws komen. Hij vond een gimmick in zijn arme huisdier Bes. Dat is een zogenaamde Sphynx, een Canadees ras dat door nietsontziende fokkers is veranderd in een soort naaktkat. Waarom Shafief op een gegeven moment zo ver kwam om zijn arme kat te laten tatoeëren is niet bekend. Waarschijnlijk moest hij zijn aantal volgers verhogen of zo. Hoe dan ook, de criminele bendetattoo’s die Bes in de loop der jaren van haar maffe baasje kreeg, werden het dier uiteindelijk teveel. Bes liep weg. En er zijn gelukkig maar weinig volgers van Shafief die dat erg vinden. Je kat laten tatoeëren is immers pure dierenmishandeling.

High_Weirdness_TATTOOKAT


“Het is prima zoals mijn lippen nu zijn”

“Het is prima zoals mijn lippen nu zijn,” zegt Andrea Emilova Ivanova Bulgarije. De 22-jarige studente uit de hoofdstad Sofia werd naar eigen zeggen geboren met dunne lippen. Al van kind af aan droomde ze over vollere lippen. Nadat ze volwassen werd kon ze aan haar ideaal beginnen. Inmiddels zijn haar lippen minstens drie keer zo dik geworden. Dat kan ook niet anders, want Andrea is een vaste klant van schoonheidsklinieken waar ze regelmatig lipfillers laat inspuiten. Over andere ingrepen wil ze niet veel kwijt. Dat sommigen haar gedrag en lippen absurd en gevaarlijk vinden, laat haar koud. “In Bulgarije laten veel vrouwen hun lippen vergroten. Ik vind mijzelf veel aantrekkelijker dan vroeger.”

High_Weirdness_LIPPEN

Daisy

Daisy

Daisy is commercial advisor and a exhibitor during Cannabis events throughout Europe. She loves her dog as much as she loves to share her expertise about legalization and liberalization of the cannabis industry.
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.