High Fashion in New York

High Fashion in New York
Korto Momolu is een mode-ontwerpster die in de VS bekendheid verkreeg na deelname aan de mode-competitie Project Runway in 2012. De in Liberia geboren ontwerpster heeft sindsdien furore gemaakt. Onlangs maakte ze voor de New York Fashion Week een cannabis collectie.

De organisatie Women Grow is een netwerk van vrouwen die werkzaam zijn in de cannabisindustrie. Zij waren met Momolu verantwoordelijk voor de introductie van veel nieuwe hennepmode tijdens de laatste Fashion Week in New York. Momolu: “We gebruiken hennep, maar ook jute en kurk. Het is niet om high te worden, maar om een statement voor duurzaamheid te maken.” Ze woont in de Amerikaanse staat Arkansas, waar het gebruik van cannabis nog steeds verboden is. Mediwiet is wel toegestaan en ze heeft in haar naaste familie meegemaakt hoe cannabis een pijnbestrijder kan zijn. Zelf gebruikt ze CBD-producten. Chanda Macias van Women Grow: “We willen een stigma doorbreken. Onze boodschap is duidelijk: Empowerment, Inspiration en Education. Wij willen de positie van vrouwen verbeteren en tegelijkertijd de geweldige effecten voor de gezondheid van cannabis onder de aandacht brengen.” Dat is prima gelukt, zoals je op de foto’s kunt zien.

High Fashion in New York High Fashion in New York High Fashion in New York High Fashion in New York

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht