High Low & Cure

High Low & Cure

Ziggy kreeg zijn eerste jointje op 9-jarige leeftijd

Reggae-ster Ziggy Marley kreeg zijn eerste jointje op 9-jarige leeftijd, met de zegen van zijn vader. Nu hij 50 is geeft hij toe dat dat wel erg jong was. Ziggy: “Maar voor rasta’s is het roken van wiet niet iets slechts. Je verbergt dat niet voor je kinderen. Ik zou het zelf niet zo gedaan hebben, maar het hoorde bij onze religie.” Toen Ziggy later als tiener zelf besloot om te blowen, bekeek hij dat spiritueel: “Het gaf en geeft me inzicht in wie ik ben.” En: “It was never just about getting high. I educated myself about it in terms of how Yogis in India use it and I went down that route with it. I didn’t go down the ‘fun’ route.”

High Low & Cure

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht