High Low & Cure

Lucas Glover, winnaar USA open:

CBD werkt, vertel ik hen dan”

Steeds meer professionele golfers melden dat ze CBD gebruiken om aan de top te blijven. Lucas Glover, winnaar van de US Open, is een van hen. Hij meent dat CBD hem helpt en beveelt het aan bij klachten over stress en slapeloosheid. Andere golfers zijn minder open, maar velen ondersteunen de geweldige effecten van CBD, aldus Glover. Hij vertelt: “Ik ben 39 jaar en ik beleef een geweldig seizoen. Dat is geen toeval. Sinds ik CBD gebruik slaap ik beter en voel ik dat mijn herstel ook beter is. Ik zit veel beter in mijn vel nu.” Glover is daarom blij dat het Internationale Doping Agentschap CBD van de lijst van verboden middelen heeft gehaald. “En ander professionele golfers vragen mij er nu ook naar. CBD werkt, vertel ik hen dan.”

High Low & Cure

Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.