High Low & Cure
Bericht laatst bijgewerkt op

Gratefull Dead drummer komt met voorgedraaide joints:

“Transport Your Mind”

Mickey Hart, drummer van de legendarische band Grateful Dead, is de volgende muzikant die in de cannabizz stapt. Met zijn voorgedraaide joints heeft hij een grote wens voor zijn klanten: “Transport Your Mind.” Grateful Dead is natuurlijk al decennia lang een stoner band bij uitstek. Er wordt verteld dat de legendarische soort Chemdog genaamd is naar een Grateful Dead fan. Hij zou de soort in 1991 na een Dead-show in Indiana na een aankoop in Shakedown Street ontdekt hebben en de zaadjes die bij zijn aankoop zaten verder gecultiveerd hebben. Mickey Hart verspreidt zijn joints inmiddels onder de naam “Mind Your Head” en vertelt dat ze perfect zijn voor een “creatief avontuur”.

High Low & Cure

Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.