Belushi’s Farm

Belushi’s Farm

Jim Belushi kweekt en verkoopt zelf zijn wiet

Er zijn veel beroemdheden die hun naam aan een bepaalde wietsoort hebben gekoppeld. Maar er zijn maar weinig sterren die zelf de handen vuil maken. Jim Belushi doet dat wel. Hij begon op zijn eigen grond in Oregon te kweken. Dat begon kleinschalig maar inmiddels is het bedrijf flink uitgebreid.

In een interview vertelt de acteur en muzikant dat hij als tiener voor het eerst wiet rookte: “Dat was Mexicaanse ragweed. Nu denk ik, kon ik diezelfde ragweed nu nog maar kweken, want met 6% THC zou ik dan een hele joint kunnen roken. Vandaag de dag zijn die percentages zo hoog. Het is teleurstellend dat veel mensen niet begrijpen dat de THC niet extreem hoeft te zijn om fijne wiet te hebben.”

Belushi’s Farm

Het is een medicijn

Tegenwoordig beperkt hij zich wekelijks tot een aantal trekjes met zijn vape-pen. Wel neemt hij dagelijks CBD. Hij heeft veel respect voor de medicinale aspecten van de plant. Belushi: “De medische mogelijkheden zijn ongekend. Ze noemde het drugs in de sixties, maar het is een medicijn.”

Belushi’s Farm

Echte liefhebber

Hij was een van de eerste beroemdheden die in de cannabisbranche actief werd. We noemen er een paar: Snoop Dogg, Willie Nelson, Marley’s Naturals. Belushi daarover: “Maar zij verbinden hun naam er alleen aan. Ik doe het anders. Ik kweek de planten zelf. Ik top de planten zelf. Ik droog de planten zelf. En nu doe ik de marketing van de planten zelf.” Belushi is een echte liefhebber. Dat is duidelijk. En hij houdt van zijn nieuwe vak. Zo vertelt hij: “I love the agriculture of it. I love the girls, I love the feminine energy on my farm.” 

www.belushisfarm.com

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht