Dikke pech voor dakterras met wietplanten door camerabeelden Ronde van Spanje

Dikke pech voor dakterras met wietplanten door camerabeelden Ronde van Spanje

Dat is wat je noemt echt dikke pech voor deze Spaanse kwekers.

Tijdens de Vuelta, de Ronde van Spanje, volgde een helikopter met camera’s het peloton in een van de etappes. Maar terwijl ze inzoomden op de wielrenners viel het de Guardia Civil op dat een van de dakterrassen er wel heel erg groen uitzag. Ze analyseerden de beelden en kwamen tot de conclusie dat er op het dak 40 wietplanten werden gekweekt. Er volgde een inval. Gelukkig waren er geen arrestaties, want er kon niet worden achterhaald van wie de planten waren. Maar nogmaals, wat een dikke, dikke pech voor deze kwekers.

Dikke pech voor dakterras met wietplanten door camerabeelden Ronde van Spanje

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht