Canada: 125 miljoen euro wietbelasting in bijna 6 maanden

Canada: 125 miljoen euro wietbelasting in bijna 6 maanden

Volgens Statistics Canada heeft het land in de eerste 5.5 maanden sinds de legalisatie van cannabis ongeveer 125 miljoen euro aan belastingen binnengehaald. Het grootste deel ging naar de relatief onafhankelijke provincies. De centrale overheid zou 15 miljoen euro hebben verdiend. Door BTW op andere diensten zouden zowel de provincies en de centrale overheid nog veel meer hebben verdiend. Dat is minder dan verwacht omdat de introductie van de legale wiet in Canada niet vlekkeloos verliep.

Canada: 125 miljoen euro wietbelasting in bijna 6 maanden

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht