Meer coffeeshops in regio Eindhoven?

Meer coffeeshops in regio Eindhoven?

Het is zo tegenstrijdig als wat. De gemeente Eindhoven heeft de laatste tijd drie coffeeshops laten sluiten, waardoor er slechts twaalf verkooppunten voor cannabis zijn overgebleven. Nu heeft dezelfde gemeente een onderzoek laten uitvoeren, waaruit blijkt dat er ruimte is voor 18 coffeeshops. Het uitsterfbeleid van de vijfde stad van Nederland lijkt hiermee verleden tijd. VVD-Burgemeester John Jorritsma werkt nu aan nieuw beleid en men kijkt in regionaal verband naar de komst van nieuwe coffeeshops. Een betere spreiding van coffeeshops in Zuidoost-Brabant staat ook op het verlanglijstje.

Meer coffeeshops in regio Eindhoven?

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht