CDA wil Nederlandse DEA

CDA wil Nederlandse DEA

In politiek Den Haag ontstond veel rumoer nadat in een discutabel rapport werd gesteld dat Amsterdam in de greep was van de drugswereld. Een week later werd Amsterdam als een van de meest veilige wereldsteden benoemd, maar de rapen waren gaar. Rechtse partijen vonden munitie om de War on Drugs in Nederland te verhevigen. Het CDA stelde zelfs voor om een speciale anti-drugsorganisatie te introduceren, omdat “ons land dreigt af te glijden naar een narcostaat.” Met de inbeslagname van twee (!) mediwietplanten bij een ouder echtpaar in augustus werd weer eens duidelijk hoezeer de cannabisoorlog is eigen land al is afgegleden. Dit proefballonnetje van CDA-er Pieter Heerma moet daarom direct afgeschoten worden.

CDA wil Nederlandse DEA

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht