LEGO moet in 2030 van hennep zijn

LEGO moet in 2030 van hennep zijn

Iedereen kent LEGO, de kleine plastic bouwsteentjes waarmee kinderen uren zoet kunnen zijn. Maar, die steentjes zijn van plastic, en dat staat in een slecht daglicht de laatste tijd. Vandaar dat de fabrikant keek hoe het anders zou kunnen.
En ze vonden de oplossing in hennep. Er zijn al verschillende bedrijven die in staat zijn om met hennep als basisproduct hoogwaardig plastic te maken, dat in tegenstelling tot het echte plastic wel duurzaam is.

LEGO moet in 2030 van hennep zijn

Bouwbedrijven in bijvoorbeeld Canada gebruiken al langer hennep als letterlijke bouwstenen voor nieuwe woningen. De toekomst is groen, de toekomst is hennep! Ook voor de 60.000.000.000 LEGO-blokjes die jaarlijks geproduceerd worden.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht