VN drugsrapport stelt teleur

VN drugsrapport stelt teleur

Het nieuwe VN drugsrapport stelt opnieuw teleur. Wie verwacht had dat de VN nu eindelijk eens wat realistischer zou worden met hun kijk op cannabis kwam van een koude kermis thuis. De maatschappelijke en politieke opnies over het gebruik van wiet lijken aan het instituut voorbij te gaan. Jaarlijks gebruiken volgens de VN rapporteurs 188 miljoen mensen cannabis, maar nog steeds begeven zij zich hiermee op een gevaarlijk pad, vindt de VN. Het wordt tijd dat ook de VN zich uitspreekt voor legale cannabis.

VN drugsrapport stelt teleur

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht