Krijgt het PGMCG-model uit Tilburg navolging in Schagen?

Krijgt het PGMCG-model uit Tilburg navolging in Schagen?

Krijgt het PGMCG-model uit Tilburg navolging in Schagen? Misschien wel, het lijkt de goede kant op te gaan. Door de inzet van Marian en Serge van de PGMCG, elk nummer aanwezig in Highlife met hun laatste nieuwtjes, kunnen mediwietpatiënten in Tilburg met toestemming van de gemeente hun medicijn kweken. Mits ze voldoen aan een aantal voorwaarden. Een fijne oplossing, die overal in Nederland zou moeten gelden.
Krijgt het PGMCG-model uit Tilburg navolging in Schagen?
Dat goede voorbeeld bracht verschillende patiënten her en der in Nederland er al toe om tot soortgelijke convenanten in hun eigen stad te komen. Maar het is een taai gevecht. Daarom extra felicitaties voor Marjon Fisher. Deze epilepsiepatiënt overleefde een aantal jaren geleden borstkanker, mede dankzij mediwiet. Dankzij heel veel inzet van haar kant, en extra emotionele steun van een lid van de SeniorenPartij die ook baat had gehad van cannabis, kreeg ze de gemeente en de burgemeester achter haar. Of het volledige PGMCG-model helemaal wordt overgenomen is nog even de vraag, maar de burgemeester heeft extra gedoogsteun beloofd.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht