Grapperhaus voert War on Drugs op

Grapperhaus voert War on Drugs op

Nadat de VVD jarenlang voor een puinhoop op Justitie en Veiligheid zorgde (Opstelten, Teeven, Van der Steur) voert nu een CDA-politicus het meest controversiële ministerie van Nederland aan. Het lijkt er op dat de bewindsman net als zijn voorgangers de weg kwijt is, want in zijn fanatisme om de War on Dugs op te voeren, kwam hij onlangs wel met een heel opmerkelijk standpunt. Dat het de CDA-er een doorn in het oog is dat mensen drugs gebruiken, is al langer bekend.
Dat zij dit soms op een festival doen, is voor de minister reden om die festivals maar eens aan te pakken. We hebben hier 1100 festivals in Nederland en misschien kan dat wel wat minder, aldus Grapperhaus. Later meldde een woordvoerder dat het beleid over festivals gewoon bij gemeenten ligt, daar heeft Grapperhaus niets mee te maken. Een ander plan van de minister: wietkwekers moeten straks zelf gaan opdraaien voor de kosten van het vernietigen van hun cannabisplanten.
Ook onderzoekt hij een verbod op lachgas. Kortom, Grapperhaus zet zijn War on Drugs in Nederland gewoon door.

Grapperhaus voert War on Drugs op

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht