Hup Holland hup

Hup Holland hup

Wat deden de dames het goed op het WK in Frankrijk.

Bijna vergeten om aandacht te schenken aan mijn eigen dames in de tuin. De problemen die de plantjes ondervonden bij het overpotten, wat echt mijn schuld is zijn door de plant zelf opgelost in het geval van de Critical’s. De Northernlight auto flower heeft er echter grotere problemen door ondervonden, geen stress oor de plant op het moment dat ze over gaat in bloei lijkt me het beste.
Van de 4 plantjes die er waren opgekomen zijn er nog 2 fotoperiode plantjes over plus 1 hele kleine tussen de zonnebloemen en 1 auto flower. Ik ben nog niet zoon beste brood kweker. Na een evaluatie van de situatie heb ik besloten om het stekken maken toch maar te laten voor wat het is de uitlopers aan de onderkant van het verslag zijn gewoonweg nog te klein en het moet enigszins ook nog interessant blijven voor de lezer, maar anders had ik het geprobeerd van die mooiste plant.

Hup Holland hup

 De plantjes zijn telkens bijgevoerd met compost en fruit ( kleine stukjes val appel klein gesneden met daarover dan weer compost)… en een telkens een klein beetje composteerder en bio tomaten voeding korrel op basis van nitrifiserende bacteriën. Het word tijd nu om ze in bloei te zetten. Vanaf morgen ga ik ze verduisteren vanaf 7 uur tot 7 uur inde avond, en vanaf over een week of twee ga ik de planten Dan laten wennen aan de HPS verlichting zodat als het slecht weer word de planten naar binnen kunnen ( ook tegen bestuiving door rondvliegend stuifmeel).
Over die ene critica in die groene pot ben ik wel heel erg te spreken en ik zou volgende keer gerust meer  van die plantjes in mijn vensterbank of buitentuin neerzetten.. ze blijven mooi compact.
De hes lamp moet ergens gemonteerd worden dus ik heb nog werk zat, op zoek naar een paar keilbouten voor de montage…ondertussen word mijn huis gereinigd door de WMO en een speciale reinigingsdienst! Hopelijk overleven de plantjes dat.. Een spannende tijd tegemoet, hup dames, “laat de leeuw niet in zijn hempie staan”
Een kweekverslag van Chris uit Erp

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht