Kwaliteit van leven

Kwaliteit van leven

Patiënten die in het bezit zijn van het PGMCG pasje hebben in de Efteling toestemming gekregen om cannabis te nuttigen zonder er iemand mee lastig te vallen. En bij de Albert Cuyp heeft een patiënt die in zijn auto zat zijn cannabis en joint terug gekregen van de politie na het vertonen van de PGMCG patiëntenpas.

Kwaliteit van leven

Als je je eigen plantje kweekt is het ook van belang dat je aangesloten bent bij PGMCG. Je hebt dan ook ondersteuning van je arts, wat van groot belang is bij patiënten die een paar planten voor eigen medicinaal gebruik kweken. Het gaat om kwaliteit van leven.

Kwaliteit van leven

Privacy

In 2018 hebben wij de PGMCG patiëntenpas Medicinale Cannabis geïntroduceerd. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een of beide ondertekende gebruikersverklaringen (ook voor eigen kweek) aan ons te overleggen. Deze moeten ondertekend zijn door een zorgverlener met BIG-registratie. Tevens dient u hierbij een pasfoto in te leveren. Na controle worden deze gegevens in verband met privacy veilig opgeborgen in een kluis. De gegevens worden enkel door PGMCG ingezien en worden niet aan derden overhandigd. Er worden geen gegevens digitaal opgeslagen. In verband met de nieuwe privacywet die per 25 mei 2018 van kracht is gegaan, vragen wij ook je akkoord voor onze privacyverklaring. Deze dus graag uitprinten, ondertekenen, dateren en meesturen. Indien je een patiëntenpas 2019 aan wil vragen, is het afhankelijk van het aantal aanvragen wanneer er weer een nieuwe batch gemaakt wordt. We zullen uiterlijk elk einde kwartaal weer een batch maken. De eerstvolgende zal echter eind mei al zijn. De eerste batch voor 2019 is reeds verzonden op 28 december 2018, het buitenland een week eerder. De tweede en derde batch voor 2019 zijn eind januari en februari verstuurd. Momenteel zijn we bezig met de verwerking van de vierde batch van 2019. We vragen voor deze pas een bijdrage van € 25,00 per jaar in Nederland.
www.pgmcg.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht