Eyeballing

Joint draaien

“Probleemjongeren” blowen meer…..

 
Volgens het Trimbos instituut blowen tieners met problemen meer en vaker dan ‘gewone’ tieners. Tsja, wat kun je anders van probleemgevallen verwachten. Hoe ze aan hun cannabis komen? Vrijwel zeker is dat ze het niet zelf halen in de coffeeshop want geen enkele normale shophouder is zo gek om cannabis aan pubers te leveren. Maar uit eigen ervaring weet ik dat je als jongere nou eenmaal experimenteert en waar een wil is is een weg…

In een minder groot lettertype las ik dat alleen al in Blaricum (!) 26 pubers in coma in een ziekenhuis belandden en dat Nederlandse tieners tot de grootste drinkers van Europa worden gerekend. Een steekproef leverde op dat 90% van de winkeliers die alcohol verkopen dat ook doen aan tieners. Vooral Vodka is populair omdat je het zo lekker in je ogen kunt druppelen. Coffeeshops krijgen de zwarte piet toegespeeld. Slijterijen zijn hele respectabele zaken…Over dubbele moraal gesproken….Eyeballing heet dat druppelen trouwens. Het is maar dat je het weet.

Eyeballing

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht