Dark Souls Trilogy

Dark Souls Trilogy

Een donker universum

Fans van de epische Dark Souls serie worden verwend met een speciale Dark Souls Trilogy box, waarin de drie veelgeprezen Dark Souls games en alle bijbehorende DLC content in een 3-disc verzameling bijeen zijn gebracht. Een van de meest populaire games aller tijden krijgt hiermee een verdiende heruitgave met een aantal leuke extra’s.

Dark Souls Trilogy

De box kent de volgende inhoud:

+ Dark Souls Remastered

Het eerste deel dat als een bom in de gamewereld insloeg en miljoenen exemplaren verkocht. In deze high definition versie zien je avonturen in Lordran er nog mooier uit. Je kiest tussen single of multiplayer. Voor hen die Dark Souls nog niet kennen een ultieme kans om je in deze dark fantasy wereld te begeven. De remastered versie kent een indrukwekkende beeldfrequentie van 60 beelden per seconde.

Dark Souls Trilogy

+ Dark Souls II

Scholar of the First Sin.
Het tweede deel. Do you wanna die again? Je krijgt drie extra DLC’s voor je kiezen waarmee je ontelbare uren spelplezier kunt beleven: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King en Crown of the Ivory King.

Dark Souls Trilogy

+ Dark Souls III

The Fire Fades.
Het bekroonde en alom gerespecteerde derde deel van de populaire serie brengt je weer op het puntje van je game-stoel. Je hebt alle wapens en magie nodig om je hieruit te redden. Extra DLC’s: Ashes of Ariandel en The Ringed City.

  • Een genummerde, hoogwaardige 34 cm hoge, handgeschilderde Elite Knight at the Bonfire beeld.
  • De complete soundtrack met 6 soundtrack CD’s met muziek van de drie games
  • Een 460-pagina tellend compendium met geïllustreerde kaarten met boss en NPC locaties, item-encyclopedie, bestiarium van vijanden en bosses, en een manuscript van alle dialogen van elk spel.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht