“Mary Jane Berlin” komt met de laatste trends

“Mary Jane Berlin” komt met de laatste trends

Duitslands grootste hennepbeurs: 21 tot 23 Juni in Berlijn

Duitslands grootste hennepbeurs, de “Mary Jane Berlin”, is opnieuw uitgebreid en groter dan ooit met 250 nationale en internationale bedrijven die de toekomst van de groene powerplant in Duitsland presenteren. Met een beursvloer van 8000 vierkante meter indoor en een extra 5000 vierkante meter outdoor kunnen bezoekers kennismaken met zowel succesvolle klassieke producten alsmede nieuwe innovatieve producten en diensten.

Deze editie kent verder een wel heel speciaal hoogtepunt; er is een nieuw ontworpen buitenruimte in de vorm van een fijn zandstrand met zwembad direct aan de Spree rivier. Dat wordt genieten op de zomerse dagen van 21 tot 23 juni in Berlijn. Met de uitbreiding heeft het Mary Jane Berlin Festival het oppervlak verdriedubbeld waardoor er een unieke sfeer zal ontstaan. Het driedaagse cannabisevenement in de ARENA Berlijn (Eichenstraße 4, 12435 Berlijn) mixt hiermee een beurs, een congres en een cultureel festival waar meer dan 25.000 bezoekers worden verwacht.

“Mary Jane Berlin” komt met de laatste trends

“Mary Jane Berlin” komt met de laatste trends

Meer dan 30.000 producten

Europese marktleiders staan naast kleine bedrijven uit met name Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in de centrale hal aan de rivier. In 2018 waren er 200 stands, dat zullen er dit jaar rond de 250 zijn. Bezoekers hebben de mogelijkheid om rond de 30.000 producten te vergelijken, te testen en te kopen. Dat gaat van hennepolie tot concentraten, groeimiddelen, snacks, vaporizers, textiel, rookbenodigdheden – de keus is overweldigend. Het grote CBD-aanbod laat zien dat CBD ook in Duitsland een echte trend is. Naast de toenemende interesse van grote buitenlandse bedrijven wil Mary Jane Berlin ook start-ups een kans geven om toegang tot de markt te krijgen. Op zaterdag en zondag krijgt een select aantal van hen een kans om hun ideeën aan potentiële investeerders en klanten te pitchen. Aanmeldingen hiervoor zijn nog mogelijk.

“Mary Jane Berlin” komt met de laatste trends

“Mary Jane Berlin” komt met de laatste trends

Mediwiet

Naast de hennepbeurs zullen nationale en internationale experts discussiëren over de teelt, legalisatie en medische toepassingen van cannabis. Vooraanstaande Duitse medici als Franjo Grotenhermen, Christian Kessler and Eva Milz delen hun kennis over mediwiet. Ervaringen van patiënten en onderzoeken completeren het spectrum. Verder presenteert professor Dr. Justus Haucap een onderzoek dat aantoont dat Duitsland jaarlijks 2.66 miljard euro kan besparen door cannabis te legaliseren. De bekende Duitse rechter Andreas Müller zal ook aanwezig zijn. Bezoekers kunnen verder genieten van live muziek, DJ’s en veel culinaire (hennep-) hoogtepunten op het outdoor terrein aan de rivier. Exclusief voor bezoekers kunnen zij een uniek ‘zwembad’ bezoeken, dat in het midden van de Spree ligt en voor de nodige verkoeling en een uniek uitzicht over het water zorgt. Dat en nog veel meer maken Mary Jane Berlin van 21 tot 23 juni tot de meest unieke hennepbeurs van Europa.

www.maryjane-berlin.com, info@maryjane-berlin.com

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht