Wietkwekers gezocht!

Kader eigen kweek

Highlife is op zoek naar kleinschalige wietkwekers die voor ons willen schrijven.

 
We zoeken kwekers die iedere week of tweewekelijks een verslag doen van hun kweek met foto’s. Het mag zowel binnen- als buitenkweek zijn. En wees gerust; je hoeft echt geen professionele schrijver te zijn. Zolang je maar duidelijk vertelt op welke wijze jij je planten kweekt en er mooie foto’s van maakt, dan zijn wij al tevreden. De kweekverslagen worden op onze website geplaatst. Als je interesse hebt, laat ons dat weten en meldt je aan via daan@softsecrets.nl (onder vermelding van kweekverslag). Deelnemers krijgen gratis 5 zaden van Zamnesia Seeds waarmee ze hun kweekverslag kunnen beginnen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht