President Zammi Kondigt Levensveranderende VS Strain Aan

President Zammi Kondigt Levensveranderende VS Strain Aan

Oproep aan alle cannabis patriotten

Leg je joint, bong, blunt wrap of vaporizer even weg—stop met alles wat je aan het doen bent. Het tijdperk van middelmatige Amerikaanse cannabis strains is voorbij. Vanaf vandaag treden we een tijdperk van genetische superioriteit binnen en van wiet van wereldklasse. Wij verwelkomen Monster Zkittlez.

Er onstaan in deze wereld steeds meer bewegingen waarover de meningen zijn verdeeld. Maar we kunnen het met elkaar eens zijn over onze liefde voor toonaangevende marihuana. De superieure kai van cannabis, President Zammi zelf, spreekt het volk toe. Zamnesia heeft zojuist iets aangekondigd dat binnen en buiten kwekers zal verheugen. Monster Zkittlez is een indica-dominante strain (80%) die volledig afrekent met middelmatigheid. Ze toont complete overmacht over doorsnee marihuana.

Leg de middelmatige wiet maar weg!

Op een niet nader te noemen locatie, ver weg van de uitgestrekte stedelijke vormen van het moderne leven, hebben de deskundige kwekers van Zamnesia hard gewerkt. Ze hebben iets gecreëerd dat echt baanbrekend is. De weg naar succes is nooit makkelijk. Maar geen enkel obstakel, muur of wat dan ook heeft Grape Ape en Grapefruit kunnen verhinderen om elkaar te ontmoeten in een heilige eenheid. Het resultaat is een intens fruitige dame die het beste laat zien van haar indica en sativa ouders.p>

Niet alleen haar fruitige aroma overweldigt je zintuigen Zoete, snoepachtige smaken exploderen in de mond. Ze prikkelen een intense drang om nog een trek te nemen, en nog een… Maar wees voorzichtig, deze verleidelijke schoonheid bevat een THC-gehalte van wel 15-22%. Gelukkig zorgt haar gebalanceerde herkomst voor het perfecte evenwicht tussen euforie en couchlock. Hoe dan ook, ze is subliem voor mensen die willen genieten van hun middag, maar wel verlangen om het gewicht van de wereld even af te leggen.

President Zammi Kondigt Levensveranderende VS Strain Aan

MONSTER ZKITTLEZ MAAKT AMERIKAANSE STRAINS WEER GELIEFD

Heb jij, net als wij, je buik vol van inconsistente resultaten, slechte opbrengsten en strains die 24 uur per dag zorg nodig hebben? Blijf dan op de hoogte van de ontwikkelingen bij Zamnesia. Zij beloven plechtig dat ze de Amerikaanse strain weer geliefd maken.

‘Zkittlez’ is de sleutel tot stevige smaken. We weten dan ook zeker dat je kunt raden waar ‘Monster’ naar verwijst. Haar robuuste groei beloont zowel binnen- als buitenkwekers met een buit die concurreert met de federale reserves. Reken op respectievelijk 600g/m² en 600g/plant. In beide gevallen worden de planten niet groter dan een bescheiden 200cm. Op dit punt in de tekst wordt bij elke gewone strain aangegeven welke nadelen er zijn. Bijvoorbeeld een langere bloeitijd of een voorkeur voor een specifiek klimaat. Monster Zkittlez is geen gewone strain. Je kunt dan ook rekenen op een bloeitijd van acht weken zonder dat er speciale aanpassingen nodig zijn om het beste eruit te halen.

President Zammi Kondigt Levensveranderende VS Strain Aan

Signed, sealed en binnenkort bezorgd

Er is overeenstemming over het budget, het mandaat is ondertekend en Monster Zkittlez is bijna klaar voor verzending. Het feit dat zij is gecreëerd is een symbool van hoop voor cannabis enthousiastelingen wereldwijd. Het is een keerpunt in de strijd tegen semi-doorsnee strains, gemiddelde opbrengsten en matige smaak. Binnenkort exclusief verkrijgbaar bij Zamnesia.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht