Maria Cavalli – 1042: Wij zijn MARY JANE

Maria Cavalli - 1042: Wij zijn MARY JANE

Maria Cavalli is een Italiaanse fotografe die in Amsterdam werkt. Voor het Hasj Marihuana & Hemp Museum maakte ze een serie portretten voor de expo We are Mary Jane, waarover Highlife eerder dit jaar al schreef. Omdat we deze foto’s zo waanzinnig mooi vinden publiceren we twee uit deze serie om het jaar 2018 mooi af te sluiten.

Maria Cavalli fotografeerde vrouwen in een aantal coffeeshops in Amsterdam. Het zijn sterke portretten van sterke vrouwen die zich hebben laten fotograferen in hun favoriete coffeeshop. ‘Vrouwen uit alle lagen van de bevolking kiezen ervoor cannabisgebruik een deel van hun dagelijkse routine te maken. De praktijk van roken, verdampen of eten van cannabis – als een persoonlijk sacrament, als een recreatieve stimulans of gewoon om het welzijn en de kwaliteit van het leven te verbeteren – overschrijdt de grenzen van leeftijd, geslacht en nationaliteit’, aldus het museum in een persbericht.

Maria Cavalli - 1042: Wij zijn MARY JANE
Shiva en Shanti Spaarenberg in coffeeshop Media “Het zit in onze genen”
Maria Cavalli - 1042: Wij zijn MARY JANE
Tania Costa in coffeeshop Hill Street Blues “I smoke Cannabis to connect even more with Shiva, so I feel in peace while enjoying the Divine taste. Boom Shankar Bolenath.”

Te koop

De afdrukken van de diverse foto’s zijn via het museum te koop. Maria Cavali zal elk exemplaar persoonlijk ondertekenen om de unieke status van te verzekeren. Van elke foto zijn 25 afdrukken gemaakt.

De foto’s zijn nog tot 2 maart in het museum te bewonderen.

Meer info: www.hashmuseum.com

Tekst: Rob Tuinstra / Foto’s: Maria Cavalli

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht