Nieuws van Sweet Seeds – Nieuwe USA genetica die tot 25% THC benadert

Nieuws van Sweet Seeds - Nieuwe USA genetica die tot 25% THC benadert

De Sweet Seeds zadenbank stelt julle met veel genoegen een aantal fijne nieuwe soorten voor die alle liefhebbers van cannabis zullen bekoren. Voor het seizoen 2018 hebben we al onze ervaring en kennis gebruikt om onszelf verder te ontwikkelen en opnieuw uit te vinden.

Daarom zijn we dit jaar erg druk met niet minder dan 11 nieuwe variëteiten. Zoals altijd zijn deze allemaal met een vrouwelijkheidspercentage van 99,9% en een kiemkracht van meer dan 95%. Hieronder een kleine rondleiding:

Gorilla Girl

Gorilla Girl genetica bereikt niveaus tot 25% THC. Dit is het resultaat van onze onophoudelijke studie van genetica uit de Verenigde Staten. Onze Gorilla Girl (SWS74), de nieuwe genetica van de VS-lijn van Sweet Seeds met niveaus tot 25% THC, werd dankzij die inspanning ontwikkeld. De variëteit is een kruising tussen twee van de beroemdste genetica uit de VS, Gorilla Glue en Girl Scout Cookies. Het effect is zeer krachtig, natuurlijk ook vanwege de hoge THC-niveaus die bij optimale teeltomstandigheden tot 25% bereiken. Sommige exemplaren kunnen deze cijfers zelfs overschrijden. Het voor GSC gebruikte monster is afkomstig van een fenotype dat bekend staat als Thin Mint, een indica-sativa-hybride met een overwegend Sativa-gehalte. De productie van Gorilla Girl hars is uitbundig: de kelken van de bloemen zijn bedekt met aromatische trichomen en genereren ook zeer harsachtige en compacte toppen. Deze buitengewone plant is hybride indica-sativa gebalanceerd, zeer productief en krachtig, met lange en flexibele zijtakken. Gorilla Girl geeft ook een intense geur en smaak af, met cipres, bossen en aardachtige en aardse penseelstreken. Kortom, het is een intense, krachtige, voortreffelijke genetica en bovenal van buitengewone kwaliteit. Een genot voor iedere echte cannabisliefhebber.

Nieuws van Sweet Seeds - Nieuwe USA genetica die tot 25% THC benadert
Gorilla Girl SWS74

Crystal Candy F1 Fast Version

Sweet Seeds wilde enkele van zijn bekendste en meest gewaardeerde genetica omzetten in nieuwe en aantrekkelijke eigenschappen en tegelijkertijd de originele behouden. Dit is het geval bij de Crystal Candy F1 Fast Version (SWS73). Deze heeft een ultrasnelle bloeiperiode van tussen de zes en zeven weken. Het is een van de smakelijkste variëteiten en won daarom ook de eerste prijs voor de Beste Indica bij de laatste Spannabis Champions Cup – Barcelona 2017. Deze hybride versie is het resultaat van de kruising tussen onze Crystal Candy (SWS58) en een geselecteerde soort Sweet Special Auto. Ze heeft ook het merkwaardige en voortreffelijke aroma van aardbeigom, dat ons naar snoepwinkels transporteert, zoals reeds het geval was met de originele Crystal Candy. Bovendien is deze genetica met Indica-overheersing een grote producent van geurige harskristallen die de bloemen en dichtsbijzijnde bladeren bedekken met een hoge dichtheid van lange, grote koptrichomen. Extracten van voortreffelijke kwaliteit en een uiterst aangenaam aroma kunnen worden verkregen uit de knoppen.

Nieuws van Sweet Seeds - Nieuwe USA genetica die tot 25% THC benadert
Crystal Candy F1 Fast Version

Autoflowering

In de catalogus van Autoflowering hebben we een van onze meest beroemde variëteiten uitvergroot. Vanaf nu zal onze Green Poison Auto (SWS30) ook beschikbaar zijn met 25% meer hoogte dan zijn voorganger. En dat betekent ook een hogere productie van superieure toppen en harsen. Green Poison XL Auto (SWS71) bewijst haar naam. Deze genetica is ontwikkeld door middel van een selectie van hoge statuur van Green Poison Auto voor meerdere generaties, en nodigt je uit om te genieten van een zeer aangenaam en intens aroma, met zoete en fruitige tonen en een Skunk achtergrond.

Nieuws van Sweet Seeds - Nieuwe USA genetica die tot 25% THC benadert
Green Poison XL Auto

Sweet Amnesia Haze

Ook aandacht voor ons project waarbij we twee ‘elite’-klonen van buitengewone kwaliteit gekruist hebben van Amnesia Haze. We hebben een overwegend Sativa-genetica bedacht, met uitstekende kwaliteit en een snelle bloei, namelijk onze nieuwe Sweet Amnesia Haze (SWS72). Met de zeer krachtige groei, in de vorm van een kerstboom, produceert het lange zijtakken en compacte, zeer harsachtige toppen. Bovendien is het geschikt voor alle soorten telers, van ervaren kwekers tot beginners vanwege de gemakkelijke teelt. De ongelooflijke smaak van deze genetica is in alle uithoeken van de wereld bekend, met tonen van citroen en cederhout. Een echte traktatie voor het gehemelte! En voordat we afscheid nemen, willen we jullie allemaal bedanken en daarom gaan we door met 1 en 2 zaden extra in alle pakketten van respectievelijk 3 en 5 zaden. We hebben dit jaar een grote weddenschap uitgeschreven om diverse en exquise nieuwigheden te presenteren. Naar jullie behoeften, wensen en smaken. We hopen dat je ervan geniet! Happy 2018 and Sweet Smokes!

Nieuws van Sweet Seeds - Nieuwe USA genetica die tot 25% THC benadert
Sweet Amnesia Haze

Door: Sweet Seeds

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht