Plagron introduceert de startersgids

Speciaal om de beginnende kweker op weg te helpen, heeft Plagron een unieke startersgids ontwikkeld. Een handige gids van ruim 30 pagina’s waarin je als kweker informatie vindt over hoe je een kweek opstart, een plant grootbrengt en uiteindelijk de vrucht oogst.

Samengevat bevat de inhoud van de startersgids:
· De werking van een vruchtdragende plant
· Een stap-voor-stap kweekhandleiding
· Handige tips & tricks tijdens de kweek

Plagron introduceert de startersgids

Compleet pakket

Om direct aan de slag te kunnen, geeft Plagron de populaire basisvoedingen Terra Grow en Terra Bloom cadeau, samen met enkele handige items zoals een maatbeker, plantensteker en pen. Alles wat je nodig hebt voor de eerste kweek is samengevoegd tot één pakket.

Online verkrijgbaar

De Plagron startersgids is in 8 talen beschikbaar en alleen online aan te vragen via startersguide.plagron.com. Het pakket is gratis, je betaalt een bedrag van €8,95 voor de administratiekosten en verzending.

Plagron

Plagron is een betrouwbare producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een toonaangevend bedrijf met een breed scala aan substraten, basisvoedingen en additieven. Meer dan 25 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat Plagron is uitgegroeid van kleine wormenkwekerij tot een internationaal bedrijf dat behoort tot de top van de markt. In een eigen R&D-centrum in het Nederlandse Ospel ontwikkelt en produceert Plagron op grote schaal diverse soorten producten.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht