1000 plantjes voor Zuid-Afrika

1000 plantjes voor Zuid-Afrika

Tussenstand

We zijn al enkele maanden onderweg met Project Africa: “Together we grow” in het dorpje Mooirivier, Zuid-Afrika. En met goed resultaat! De eerste zaadjes zijn geplant, de eerste groenten zijn geoogst. Intussen zijn er al meer dan 1000 codes geactiveerd, wat betekent dat meer dan 1000 planten geplant gaan worden! Bedenk eens hoeveel mensen van de groeten kunnen eten? Dat dit project wereldwijd wordt gedragen vinden wij fantastisch om te zien. Deelnemers uit maar liefst 25 landen hebben een actie product gekocht en de code ingevuld.

Zaden

De eerste oogst leverde onder andere pompoenen, wortels, zoete aardappelen, aubergines en spinazie op. Het grootste gedeelte deze groenten is uitgedeeld aan de leerlingen van de Bruntville Primary School. Het resterende deel van de gezonde producten is verkocht op een lokale markt. Van deze opbrengst zijn zaden aangeschaft om opnieuw op de landbouwgrond aan de slag te kunnen gaan. Deze zaadjes zitten ondertussen al in de Afrikaanse grond en mogen uitgroeien tot echte smaakmakers.

Help mee!

Wil jij ook een bijdrage leveren aan ons landbouwproject en aan een betere toekomst voor de inwoners van Mooirivier? Dat kan. Voor elk Plagron product die jij in 2017 koopt, planten wij één plantje in Zuid-Afrika.

Hoe werkt het?

– Koop een Plagron product, bijvoorbeeld een 500ml fles Green Sensation
– Voer de unieke code op de verpakking in op togetherwegrow.plagron.com
– Plagron plant voor elke unieke code een plantje in Mooirivier, Zuid-Afrika*.
* kijk voor alle voorwaarden op de website

Plagron

Plagron is een betrouwbare producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten. Een toonaangevend bedrijf met een breed scala aan substraten, basisvoedingen en additieven. Meer dan 25 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat Plagron is uitgegroeid van kleine wormenkwekerij tot een internationaal bedrijf dat behoort tot de top van de markt. In een eigen R&D-centrum in het Nederlandse Ospel ontwikkelt en produceert Plagron op grote schaal diverse soorten producten.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht