Kweek met Plagron voor het goede doel

Plagron bestaat in 2017 25 jaar. Vanwege dit jubileum ondersteunt Plagron de Mabhalane Mthembu Foundation (MMF) in Zuid-Afrika. Samen runnen ze een landbouwproject, dat ervoor gaat zorgen dat de gemeenschap van Mooirivier zelfstandig groenten kan kweken.

De afgelopen 25 jaar is Plagron uitgegroeid van een kleinschalige wormenkwekerij tot een innovatieve producent van substraten, basisvoedingen en additieven. Vanuit de kantoor- en productielocatie in het Nederlandse Ospel worden wereldwijd producten uitgeleverd. Om het jubileum te vieren, geeft Plagron een geschenk aan mensen die het écht kunnen gebruiken én waar ze de rest van hun leven iets aan hebben.

Landbouwproject

Samen met de Mabhalane Mthembu Foundation (MMF) runt Plagron daarom een landbouwproject in Mooirivier. Veel inwoners van deze Zuid-Afrikaanse plaats leven onder de armoedegrens en er is een groeiend tekort aan voedsel. Het doel van het project is daarom dat de inwoners van Mooirivier zelfvoorzienend kunnen zijn en hun eigen groenten kunnen verbouwen en consumeren. Dit gaat in eerste instantie gebeuren op een akker bij de Bruntville Primary School in Mooirivier. In een later stadium wordt het landbouwproject voortgezet op een groter veld even buiten de stad.

Film

Om het jubileumproject onder de aandacht te brengen, lanceerde Plagron een speciale film. Plagron bezocht Zuid-Afrika en kwam met indrukwekkende beelden terug. De film laat zien hoe je -ook in het land van Big Five- met een beetje liefde, aandacht en kennis zelf heerlijke groentes kunt kweken. Op de website van het project (togetherwegrow.plagron.com) kun je de film bewonderen en daarnaast tal van andere video-impressies bekijken. Plagron showt de film op alle beurzen waar het in 2017 actief is: Mary Jane, SPANNABIS en Cannafest.

Doe mee!

Als kweker kun jij meehelpen om dit project tot een succes te maken. Op elke fles Plagron plantenvoeding die je koopt, vind je een speciale code. Voor elke unieke code die jij op togetherwegrow.plagron.com invoert, wordt één plantje geplant in Zuid-Afrika. Hiermee draag jij direct bij aan dit landbouwproject voor de bevolking van Mooirivier.
https://togetherwegrow.plagron.com

– Check het aantal ingeleverde codes
– Leer de hoofdrolspelers kennen
– Bekijk 4 unieke 360-graden video’s
– Lees het reisverslag van de Plagron medewerkers
– Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
– Volg de groei van het landbouwproject

Together we grow

‘Project Africa’ past in het uitgangspunt van Plagron om samen met jou te groeien. De slogan “Together We Grow” zie je daarom vanaf 2017 overal terugkomen in de uitingen Plagron.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht