Wiet bij de royals!

Wiet bij de royals!
Bericht laatst bijgewerkt op

De Britse boulevardpers heeft er weer een schandaaltje bij, al is het wel heel miniem. Wat is het geval? De Britse prins Harry en zijn vriendin Meghan Markle waren op een huwelijksfeest van vrienden. Dat feest werd gehouden op Jamaica. Dan weet je het dus al. Tot ontzetting van de schandaalpers zongen Harry en Meghan zomaar mee met een Bob Marley-song en werd er door onbekenden tijdens de festiviteiten wiet gerookt! Nog veel erger; in plaats van het traditionale ‘I will’ antwoord op de bekende huwelijksvraag, zou er slechts met een ‘Yeah man’ eeuwige trouw beloofd zijn! Dat Harry aan het eind van het feest laveloos was na teveel rum gedronken te hebben, was dan weer geen probleem…

Wiet bij de royals! Wiet bij de royals!

Daisy

Daisy

Daisy is commercial advisor and a exhibitor during Cannabis events throughout Europe. She loves her dog as much as she loves to share her expertise about legalization and liberalization of the cannabis industry.
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.