Beauty en wiet

Beauty en wiet

Beauty en wiet

Steeds meer modellen proberen hun brood te verdienen met de combinatie beauty en wiet. Een van hem is Clara Barber uit Colorado. Op Instagram heeft ze inmiddels ruim 10.000 volgers. Ze probeert elke dag live op diverse sociale media te zijn, waarbij ze (veel) wiet rookt en high wordt. In een interview met Vice zegt ze: “There is a stigma of how stoners are. Now it’s like I can be a stoner, I’m a mom, I have two five-year-olds, I have a business, I have a fiancé, I have a life outside of cannabis and I smoke weed all day.” Clara rookt wiet vooral vanwege de medicinale kwaliteiten. Na een auto-ongeluk heeft ze last van pijn en stress; wiet helpt haar daarbij.

Beauty en wiet

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht