Wiet in de bruidstaart

Wiet in de bruidstaart
Bericht laatst bijgewerkt op

Spandau Ballet was een van de meest succesvolle bands uit de Britse popmuziek. Vooral in de jaren 80 van de vorige eeuw scoorden ze volop hits (True, Gold) met hun synthipop. Bassist Martin Kemp memoreerde onlangs in enige Britse kranten hoe hij samen met Wham-ster George Michael zijn vrouw Shirlie ontmoette. Op hun huwelijk trakteerde het duo de nietsvermoedende gasten op een bruilofttaart vol wiet. Kemp: “People were off their faces. Het was een traditionele bruidstaart, met een bruidspaar bovenop de taart. But the whole thing was a space cake.” Volgens Kemp was het een geweldig bonus op het huwelijksfeest: “Mensen stonden na het feest in de rij om een stuk van de taart mee naar huis te nemen. Fantastisch toch.” De band treedt na een onderbreking van 25 jaar de laatste jaren opnieuw op.

Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.