Wietnagelkunst

Bericht laatst bijgewerkt op

Bij een nieuwe rage die zich vooral op Instagram manifesteert, draait alles om gestyleerde vrouwennagels en wiet. De rage heeft zich wereldwijd verspreid, half februari stond de teller op Instagram op ruim 3000 nail-selfies.

Wietnagelkunst Wietnagelkunst

Met foto’s van fraai versierde nagels pronken de meiden met hun nagels waarop korreltjes wiet in heldere acryllak worden gegoten als in barnsteen gevangen insecten. Schoonheidssalons springen gretig in op de trend door professionele wiet-nailjobs aan te bieden. Somberaars als Henry Fisher van drugsdenktank Volteface zien de rage met lede ogen aan. Volgens hem leiden dergelijke glamourfoto’s tot negatieve beïnvloeding van ‘kwetsbare jonge geesten’. Nog los van de marginale omvang van het verschijnsel zien tobbers als Fisher over het hoofd dat rages net zo snel verdwijnen als ze verschijnen. Ondertussen zeggen wij, laat ze lekker hun gang gaan! Niks mis mee.

Door: beauty-redactie Highlife

Daisy

Daisy

Daisy is commercial advisor and a exhibitor during Cannabis events throughout Europe. She loves her dog as much as she loves to share her expertise about legalization and liberalization of the cannabis industry.
Heb je hulp nodig bij een drugsgerelateerd probleem? Neem zo snel mogelijk contact op met je lokale hulplijn. In geval van onmiddellijke levensbedreigende omstandigheden, bel nu 112!

Geef een reactie

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.