Traag groeiende planten

Ik heb in een kleine kast drie planten groeien. Ze zijn ongeveer een maand oud. Geen van de planten heeft bladeren met vijf punten, alleen maar met drie.

Ik heb in een kleine kast drie planten groeien. Ze zijn ongeveer een maand oud. Geen van de planten heeft bladeren met vijf punten, alleen maar met drie. Waarom? Ik vrees dat het niet goed is en begin me zorgen te maken, ik wil over een paar weken beginnen met bloeien maar ik ben bang dat de resultaten waardeloos zijn omdat de planten om de een af andere reden onrijp lijken.

Fabio

Plant nog een paar zaden. Drie planten zijn niet genoeg! Als twee van de drie mannetjes blijken te zijn, heb je maar één vrouwtje om tot de oogst te verzorgen!

Waarschijnlijk krijgen de planten niet wat ze nodig hebben om goed te groeien. Ze hebben veel frisse luch, licht, water, goede aarde, temperaturen rond 24°C, en 50-60 procent luchtvochtigheid nodig. Als dat allemaal klopt, zullen ze goed groeien. Naarmate ze langer krijgen de bladeren meer ‘vingers’. De volgende stellen bladeren zouden vijf vingers moeten hebben. De planten moeten nu zo’n 15-20 cm hoog zijn. Over een maand moeten ze 30-45 cm hoog zijn en behoorlijk bossig. De eerste twee maanden moet de groei krachtig zijn.

Ongeveer rond de tweede maand verschijnen de voorgroei-bloemen. Je moet wachten tot de voorbloei voor je de planten in bloei kunt brengen met een 12/12 dag/nacht schema. De voorbloei verschijnt rond de derde zijtak vanaf de top. Vrouwelijke voorbloeibloemen hebben twee witte haartjes, de stampers, die uit een soort bolletje tevoorschijn komen, de mannelijk voorbloei bestaat uit een bobbeltje dat uitgroeit tot stuifmeelzakjes. Ruk de mannen eruit en zet de vrouwen in bloei!

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht