Stijlvolle Novi Plasma aansteker

Wil jij een stijlvolle en een in alle weersomstandigheden werkende luxueuze aansteker hebben, die bovendien ook nog eens aangenaam geprijsd is, zoek dan niet verder. Want deze Novi Plasma aansteker is wat jij nodig hebt.  De duurzame aansteker met een klassiek design is verkrijgbaar in unieke kleuren en designs, zoals bijvoorbeeld een titanium, gold of metallic uiterlijk. Of wat te denken van de weed-versie of het stoere Ace of Spades model. Maar wat deze aansteker echt bijzonder maakt is het gebruik van een elektrische ontbranding met de plasma-technologie (500). Daardoor werkt de aansteker in de meest ruige weersomstandigheden. De ingenieus ontworpen plasma-aansteker is goed voor 100 ontbrandingen en is in 1 tot 2 uur op te laden via USB.

www.novigadgets.nl

Eigenschappen

* Te gebruiken in alle weersomstandigheden

* Elektrische ontbranding Plasmatechnologie (500)

* Duurzame aansteker met klassiek design

* Verkrijgbaar in unieke kleuren en designs

* Oplaadbaar via USB

* Een volle batterij is goed voor circa 100 ontbrandingen

* Het opladen van de aansteker duurt circa 1 tot 2 uur

Voor meer info: novigadgets

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht