PAPERPOT PLUGGEN

Deze paperbus steenwol stekpluggen staan voor homogeniteit en betrouwbaarheid. Het is de ideale basis, omdat:

+ Wortelt tot 4 dagen sneller dan andere pluggen!

+ Een geautomatiseerde verwerking

+ Uniforme kieming

+ Hoog percentage verspeenbare planten

+ Ideale dichtheid, stevigheid en vezelstructuur

+ Langer behoud van vocht

http://www.hestro.nl
http://www.hestro.nl PAPERPOT PLUGGEN

TOP RESULTATEN!

Uitgebreide tests hebben uitgewezen dat stekken die worden gemaakt op paperpluggen tot wel vier dagen sneller wortelen dan stekken op gewone stekpluggen. Dit komt door het materiaal zelf: ‘Paperpotpluggen’ zijn stekpluggen die zijn gevuld met een steenwolvlok- en perlite mengsel met een papieren huls. Dit materiaal heeft weinig wortelweerstand, daardoor kunnen de stekken zich sneller en efficiënter wortelen. De Paperpotpluggen zijn verkrijgbaar in diverse maten en volumes.

Info:

www.hestro.nl

Tel: 06 –  57 56 12 03

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht