Dutch Passion zaden voortaan in nieuwe metaal verpakking

www.dutch-passion.com
www.dutch-passion.com Dutch Passion zaden voortaan in nieuwe metaal verpakking

Dutch Passion verpakt zaden voortaan in een nieuwe verpakking van metaal. De nieuwe verpakking vervangt de oude manier van verzenden. Met de nieuwe harde metalen verpakking worden de DP zaden nog beter beschermd. De nieuwe verpakking heeft een doorzichtig venster dat de beschermde binnenverpakking laat zien. De nieuwe metalen behulzing heeft een vierkleuren print aan de binnen- en buitenkant. Ze zijn uiteraard veel steviger dan de oude verpakkingen en een stuk mooier bovendien. Vanaf nu zijn de Dutch Passion zaden dus alleen maar verkrijgbaar in deze fantastische nieuwe uitvoering.

dutch passion

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht