Puenta del Este, Uruguay

What’s better than a resort town? How about a resort town where cannabis –known as porro in Uruguay- is legal. Uruguay legalized the use and possession of cannabis in 2014. The small country is located between Argentina and Brazil; it’s a serene and easily overlooked buffer zone, a place whose idyllic, mellow charm is best described as off-the-beaten path. Puenta del Este is sure to captivate a wide variety of cannabis enthusiasts!……….

VISIT WEBSITE

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht