The Green Light district in Christiania

The Green Light district in Christiania is home to the largest market in this hippy commune—marijuana. Christiania is known to have a thriving cannabis industry, which is worth about $185 million.

Though it’s illegal in all of Denmark, this doesn’t stop the villagers from selling, manufacturing, and filling their lungs with marijuana smoke to attain a higher consciousness. At the Café Nemoland, like many restaurants in the town, you can smoke weed on an outdoor patio.

 

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht