Undercover Device Hoes

Dit is geen doodnormale envelop, maareen undercover laptophoes van Luckies! Door zijn design zal niemand jouw ‘envelop’ stelen, waardoor deze laptopcase nog eens extra veiligheid biedt. De binnenkant van de hoes is goed gevuld, zodat je laptop niet beschadigd raakt. Daarnaast zit er een regelbaarsysteem in, waarmee elke laptop van 8 tot 17 in

ch vastgezet kan worden. De buitenkant van de undercover laptophoes is gemaakt van hightech materiaal dat zowel water- als scheurbestendig is. Om de illusie van een echte envelop compleet te maken, kun je gewoon op de buitenkant van deze undercover hoes schrijven. Hierdoor geef je je hoes een persoonlijke twist en is hij uniek. Ook verkrijgbaar in tabletformaat.  Prijs: Ä 23.

www.cadeau.nl

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht