“That’s why I am here”

Hoe belangrijk is het voor een Amerikaanse cannabisshop wanneer een bekende muzikant op het podium een t-shirt van hun bedrijf draagt? Wel, dat is heel belangrijk, zullen de mensen van de GroundSwell Cannabis Boutique in East Colfax, Colorado zeggen. Want nadat Oteil Burbridge een t-shirt van de shop tijdens een optreden droeg, liep het storm bij de wietwinkel. Rodney Coquia, de meesterkweker van GroundSwell: “People were coming in saying, I saw Oteil with that shirt, and that’s why I’m here.” Oteil Burbridge is in de VS een bekende muzikant. Ooit speelde hij basgitaar bij The Allman Brothers Band, nu doet hij dat bij Dead & Company, een groep die verder bestaat uit leden van de legendarische hippieband Grateful Death. Burbridge is niet zomaar een uithangbord van GroundSwell. Samen met Coquia werkte hij negen maanden aan Oteil’s Egyptian Kush, een unieke hybride van Alien OG and OG Kush.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht