Tennissen met wiet

Een vriendendienst heeft een Groninger 50 uur werkstraf opgeleverd. Een maat van hem zat een straf uit in de gevangenis in Veenhuizen, en had hem gevraagd of hij niet voor wat wiet kon zorgen. Dat ging wel lukken, en ook nog eens op sportieve wijze. Want de Groninger sloeg met een racket enige tennisballen met in totaal 20 gram wiet over de gevangenismuur. Helaas zagen de bewakers dat ook, met deze werkstraf als gevolg. Dubbele pech; de wietballen kwamen ook nog eens op een grasveldje terecht, waar de gedetineerden niet konden komen.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht